Koláč pro hospic 2020

hospice-1793998_1920

Domácí hospic Porta Vitae

Domácí hospic Porta Vitae přináší již téměř dva roky profesionální a hlavně individuální pomoc. Hospicový tým na Tišnovsku a Kuřimsku provázel již více než sto nemocných a jejich rodin složitým údobím života, které s sebou nevyléčitelná nemoc v terminálním stádiu nese. Multidisciplinární tým (lékař, zdravotní sestra, psycholog, sociální pracovník a duchovní) jsou rodině a nemocnému k dispozici 24 hodin denně, dokáží zajistit důstojnou péči nemocnému a oporu pečující rodině v jakýkoliv okamžik, včetně pozůstalostní péče.

Kolacek slogan

SBÍRKA KOLÁČ PRO HOSPIC 7. ŘÍJNA 2020

Podpořte svým darem Domácí hospic Porta Vitae.

I díky vám prožijí nevyléčitelně nemocní závěrečnou část svého života v domácím prostředí obklopeni svou rodinou a blízkými. Za váš příspěvek na hospicovou péči vás odměníme sladkým koláčem.

Naše stánkyv den konání sbírky najdete:

• Tišnov - před prodejnou Albert (ul. Nádražní) - 7:00 - 16:00 hod
  • Kuřim - před prodejnou Albert (nám. 1. května) - 8:00 - 15:00 hod
  • dobrovolníky s koláči najdete v ulicích obou měst

Podpořte hospic on line platbou

Nemůžete nás v den konání sbírky na stáncích zastihnout?  Podpořte náš domácí hospic on line platbou.

PŘISPĚJTE NA DOMÁCÍ HOSPOC PORTA VITAE ON LINE

Za necelou minutu nám pomůžete pomáhat díky zabezpečené platební bráně Pays (poskytovatelem je AXIMA s.r.o.).

Rádi vám vystavíme potvrzení o daru. Pro získání potvrzení o daru vyplňte během zadávání platby svůj email a po jejím dokončení odešlete formulář, který se zobrazí na našem webu. Jinak nejsme vaši platbu schopni identifikovat a nebudeme vám moci potvrzení vystavit.

KLIKNI A  DARUJ   100 KČ                                                                                    .

KLIKNI A DARUJ   300 KČ

KLIKNI A DARUJ   500 KČ

KLIKNI A  DARUJ  1000 KČ.

KLIKNI A  DARUJ  5 000 KČ

PODPOŘTE DOMÁCÍ HOSPIC PORTA VITAE BANKOVNÍM PŘEVODEM