Tradiční charitativní bowlingový turnaj bude letos 13. a 14. března
30. ledna 2024 Články

Tradiční charitativní bowlingový turnaj bude letos 13. a 14. března

Již pátým rokem se usktueční náš tradiční charitativní bowlingový turnaj. Stejně jako v loňském roce bude probíhat ve dvou dnech 13. a 14. března 2024. Zveme všechny zájemce - firemní kolektivy, party kamarádů, členy spolků apod. Sestavte tří až šestičlenný tým a přijďte s námi prožít večer s bowlingem, doprovodným programem, odměnami pro vítěze a radostí z podpory našeho charitního díla. Letos poputuje výtěžek na nákup elektricky polohovatelných postelí a dalších pomůcek pro klienty našeho Domácího hospice Porta Vitae.

Bowlingový turnaj se z důvodu kapacity drah uskuteční ve dvou dnech, ve středu 13. a ve čtvrtek 14. března. Oba dny mají stejný program, přihlašujete se tedy pouze na jeden z těchto dnů, který se vám více hodí. Na každý termín je kapacita 12 týmů, na šesti drahách se hraje nadvakrát, polovina týmů, která zrovna nehraje má doprovodný program. Celkově se tedy za oba dny může zúčastnit až 24 týmů, které mohou zahrnout až 144 hráčů. Těšíme se tedy na vaši hojnou účast a moc rádi mezi námi přivítáme i nové týmy a party, které se našeho charitativního bowlingu dosud nezúčastnily.

Pro přihlášení na charitativní bowling prosím využijte přihlašovací formulář ZDE

Kdo se může zúčastnit?

Jakékoli týmy 3-6 osob, firemní kolektivy, zástupci spolků, party kamarádů apod., kteří se zavčas přihlásí a uhradí startovné. Nemusíte být profesionálové, ale určitě srdcaři, celá částka startovného za váš tým totiž podpoří pacienty Domácího hospice Porta Vitae, aby mohli zůstat doma se svými blízkými. Kapacita turnaje je 24 týmů (2 dny, každý den 2 hry po 6 týmech).

Jak je to se startovným?

Charitativní startovné je stanoveno ve výši minimálně 3 000 Kč za jeden tým, ale lze přispět i vyšší částkou. Celá výše startovného jde na podporu činnosti Oblastní charity Tišnov - v letošním ročníku částka pomůže s financováním nákupu elektricky polohovatelných postelí a dalších pomůcek pro Domácí hospic Porta Vitae. Na startovné vystavujeme darovací smlouvy.

Jak to bude probíhat? 

Účastníci turnaje budou rozděleni na 2 poloviny, jedna polovina = 6 týmů hraje bowling, druhá polovina má v sousední restauraci Patro Pub doprovodný program a pak se vymění. Zajištěno je drobné občerstvení, další je možno dokoupit přímo v restauraci, včetně teplých jídel. Na vítěze turnaje čekají odměny od lokálních sponzorů turnaje. Druhý den turnaje probíhá stejně s dalšími 12 týmy. Vítězové se vyhodnocují za každý den turnaje zvlášť.

Kde se akce koná?

Děkujeme společnosti XBowling Tišnov a restauraci Patro Pub za poskytnutí jejich prostor na adrese Nádražní 1917 v Tišnově. Bowling i restaurace se nacházejí v prvním patře budovy nad supermarketem Albert u tišnovského nádraží. Bezplatné parkování je možné na nedalekém parkovišti u nádraží, případně na odstavném parkovišti při ulici Na Loukách.

Další dotazy
Jakékoli další dotazy můžete směřovat na fundraisera Vojtěcha Trmače, tel. 735 749 746, chwDV1.4akzkTYUSabFx5f2938Es-Z29g

Charitativnibowling2024_page-0001Plakátek ke stažení v pdf

 

Termín 13. 3. 2023

Počet přihlášených týmů: 12
Počet volných míst: 0

Termín 14. 3. 2023

Počet přihlášených týmů: 9
Počet volných míst: 3

V minulých letech jste účastí na Charitativním bowlingovém turnaji podpořili:

  • 2019 Chráněné bydlení Skryje a Sociální rehabilitace Skryje, foto zde
  • 2020 Chráněné bydlení Skryje a Sociální rehabilitace Skryje
  • 2021 Bowling zrušen kvůli covidu, získána podpora pro Domácí hospic Porta Vitae - stěhování do nových prostor
  • 2022 Dobrovolnické centrum Oblastní charity Tišnov, foto a video zde
  • 2023 Domácí zdravotní péče - nový automobil, konaný ve dvou dnech, foto zde a zde.

V případě, že chcete podpořit konání Charitativního bowlingového turnaje věnováním věcného daru - odměn pro vítěze a další účastníky, obraťte se prosím na našeho fundraisera Vojtěcha Trmače, tel. 735 749 746, chwDV1.4akzkTYUSabFx5f2938Es-Z29g 

Držíme palce

Děkujeme sponzorům