První termín bowlingového turnaje máme za sebou. 12 týmů našich firemních podporovatelů se sešlo v tišnovském Xbowling centru, aby shodily nejednu kuželku pro dobrou věc. Bowlingové odpoledne provázela úžasná atmosféra. V samotném turnaji prokázali naši soutěžící sportovního ducha a v doprovodném programu zase svůj smysl pro humor. Výtěžek ze startovného letošního turnaje pomůže s dofinancováním nákupu automobilu pro charitní Domácí zdravotní péči.  

První týmy se před začátkem turnaje začínaly scházet v prostorách restaurace Patro Pub už po třetí hodině. Před začátkem si tak stihly dát něco malého na občerstvení a třeba i probrat herní strategii turnaje. Po úvodním slově paní ředitelky a stručných organizačních pokynech se týmy rozdělily na dvě poloviny. První šestice plně obsadila bowlingové dráhy a na druhou čekal doprovodný program, během kterého v zábavném kvízu o lidském těle došlo i na praktické úkoly.  Poté se týmy vyměnily a po 18. hodině se bowlingové odpoledne blížilo k závěru. Zbývalo už jen vyhlášení nejlepšího i nejšetrnějšího hráče a především vítěze turnaje, na které čekaly ceny od našich sponzorů.

Bowlingové odpoledne není ani tak o sportovním výkonu jako spíš o příjemném odpoledni stráveném s přáteli nebo kolegy. „Mnohé firmy tento způsob podpory charitní činnosti vítají, úhradou startovného přispějí na dobrou věc a zároveň získají příjemnou teambuildingovou aktivitu pro své zaměstnance, “ říká k principu charitativního bowlingu Vojtěch Trmač, fundraiser Oblastní charity Tišnov. „Nic z toho by ale nefungovalo bez velké podpory Xbowling centra, které nám poskytuje pro tuto akci své prostory zdarma.“

Firemní týmy společně uhradily startovné v celkové výši 37 000 Kč. Tuto částku zdvojnásobí Nadace Divoké husy a získané prostředky pomohou letos s financováním nákupu nového automobilu pro charitní Domácí zdravotní péči.

01_ndh_logo_rgb_dvoubarevne_zakladni_verze

Fotogalerie z bowlingového turnaje

Zájem o bowlingový turnaj byl velký, přidáváme termín

"Zájem o účast v charitativním bowlingovém turnaji nás moc těší. V letošním roce jsme velmi rychle zaplnili kapacitu turnaje, který jsme nejdříve plánovali jen na 9. března. Nechtěli jsme zklamat naše tradiční účastníky a nechtěli jsme ani odmítat nové zájemce. Děkujeme Xbowling centru, které nám vyšlo vstříc a my jsme tak mohli přidat ještě další termín," říká k letošnímu ročníku Jaroslava Klapalová, ředitelka Charity Tišnov.

Při charitativním bowlingovém klání se tak setkáme ještě 27. března. Na tento termín nám ještě pár volných míst zbývá, tak sestavte s přáteli nebo kolegy tým a pojďte do toho s námi. Přihlásit se můžete zde.

Děkujeme všem zapojeným týmům a všem, kteří podpořili akci sponzorskými dary pro vítěze a všechny účastníky.

Bowling

Bowling