NAŠE PANDA

Zajímalo vás, co všechno zažila naše Panda? Sledovali jste její životní příběh, ale některý díl vám utekl? Všech 8 krátkých dílů jsme pro vás spojili do jednoho, abyste při kávě či čaji mohli celý pandí příběh pohodlně shlédnout.

Naše Panda už nesčetněkrát dovezla pomocnou ruku hospicového týmu k nevyléčitelně nemocným. Chceme, aby i oni mohli zůstat doma až do konce, obklopeni svými nejbližšími. Naše auto Fiat Panda nám v tom pomáhá, ale chceme se raději věnovat našim pacientům, než pečovat o staré poruchové auto. Spolehlivý automobil znamená jistotu, že přivezeme naši pomoc včas, a proto chceme dopřát Pandě odpočinek a pořídit nové auto.

DAROVACÍ PORTÁL DARUJME.CZ

Přispějte pohodlně přes darovací portál Darujme.cz

Využijte některou z předvolených částek, nebo si zvolte vlastní výši. Přispět lze také platební kartou nebo přes Google Pay či PayU.

BANKOVNÍM PŘEVODEM

Přispějte libovolnou částkou na náš účet

Číslo účtu: 185897781/0600    Variabilní symbol: 912912

QR kód NAŠE PANDA

Děkujeme ♥

Pro vystavení potvrzení o poskytnutí daru nebo v případě jakýchkoli dotazů kontaktujte našeho fundraisera:
Mgr. Vojtěch Trmač, tel. 735 749 746, vojtech.trmac@tisnov.charita.cz
Kontakt využijte prosím i v případě, že se chcete do sbírky na nové auto pro domácí hospic zapojit jako firemní dárce.

Životní příběh naší Pandy

Sledujte stav sbírkového konta a přispějte také na nové auto pro domácí hospic