Vaše nákupy na internetu pomáhají
23. září 2021 Články

Vaše nákupy na internetu pomáhají

Nakupujete on-line? A věděli jste, že nás tím můžete podpořit, aniž by vás to cokoliv stálo? Funguje to jednoduše. Stačí si na speciálním odkazu stáhnout tzv. Pomocníka. S Pomocníkem pak můžete nakupovat přes internet jak jste zvyklí, ale část peněz z vaší objednávky půjde na dobrou věc pro naši organizaci. Důležité je, že při tom neplatíte nic navíc a Pomocník vás vždy upozorní na možnost přispět tam, kde je to možné. 

  • Na odkaze https://bit.ly/30Kc-pro-Oblastni-charitu-Tisnov si stáhněte tzv. Pomocníka.
  • Při vašem nákupu na internetu vás v malém rámečku v rohu obrazovky právě tento Pomocník upozorní, že svým nákupem můžete někoho podpořit. Budeme rádi, když vyberete Oblastní charitu Tišnov. Můžete zapsat své jméno, nebo zůstat anonymní.
  • Potom už pokračujete běžným způsobem v nákupech na vašem oblíbeném e-shopu.
  • Důležité je, že při tom neplatíte nic navíc. Cena vybraného zboží zůstává stejná, ale naší organizaci se připíše drobný příspěvek.

Nejvhodnější čas stáhnout si pomocníka je právě nyní. Pokud tak učiníte do 28. 9. 2021, získává naše organizace za každé stažení příspěvek 30Kč.

♥ ♥ ♥ Děkujeme za všechny stažené Pomocníky a děkujeme, že na nás budete myslet při vašich (nejen) vánočních nákupech na internetu.