Vánoční kampaň Aby každý mohl zůstat doma vynesla přes 150 tisíc
2. ledna 2024 Články

Vánoční kampaň Aby každý mohl zůstat doma vynesla přes 150 tisíc

Děkujeme všem dárcům, kteří se zapojili do naší letošní vánoční kampaně Aby každý mohl zůstat doma. Každým rokem tak před Vánoci získáváme prostředky na pomoc lidem v následujícím roce - na ty formy pomoci, kde víme, že budeme peníze nejvíce potřebovat. Pomoc lidem v akutní i dlouhodobější nouzi a domácí péči lidem s obtížemi stáří, nemoci a v závěru života jste letos podpořili částkou 159 412 Kč. Moc děkujeme.

Ve Vánoční kampani Aby každý mohl zůstat doma 2023 se nám sešlo celkem: 

  • 21 800 Kč od individuálních dárců na charitní účet, příp. v hotovosti
  • 26 500 Kč od inviduálních dárců přes portál darujme.cz
  • 87 000 Kč od firemních dárců
  • 24 112 Kč výtežek z prodeje dárkových poukázek na našem charitním e-shopu

Na charitním e-shopu jsme odbavili celkem 31 objednávek zahrnujících 108 dárkových poukázek. Děkujeme všem zájemcům i všem podnikům, které nám dárkové poukázky věnovali a doufáme, že přinesly obdarovaným u vánočního stromečku spoustu radosti.

Zároveň připojujeme poděkování i všem dalším dárcům mimo kampaň, firemním i individuálním, kteří nám zasílali v prosinci i v průběhu celého roku dary na podporu jednotlivých našich služeb, např. Domácího hospice Porta Vitae, Sociální rehabilitace Skryje, Poradny Porta Tišnov, nebo obecně na podporu naší činnosti ve prospěch lidí, kteří potřebují naši pomoc.