Aby každý mohl zůstat doma

Zůstat doma i přes obtíže stáří, nemoci nebo finanční problémy je přirozenou touhou každého z nás. Známé prostředí, vlastní postel, obklopení osobními věcmi i blízkými lidmi nám dávají pocit bezpečí a domova. Pomáháme těm, kteří by bez pomoci zůstat doma nemohli. Pomozte i vy!

Vyřešte letos Vánoce u Charity a pomozte, aby každý mohl zůstat doma.

• vyberte si z více než 20 druhů dárků a dárkových poukázek
  • dejte letos svým blízkým dárek, který pomáhá, nebo udělejte radost sobě i těm, kteří na Vánoce být doma bez pomoci nemohou
  • cena dárku či poukázky poputuje bezezbytku na podporu služeb, které pomáhají lidem v obtížné situaci zůstat doma. Aby každý mohl zůstat doma.

KLIKNĚTE SEM A VYBERTE SI DÁREK, ABY KAŽDÝ MOHL ZŮSTAT DOMA

Aby i lidé v závěru života mohli zůstat doma

Domácí hospic Porta Vitae, pečuje o nevyléčitelně nemocné pacienty, aby i závěr života mohli strávit ve svém domácím prostředí. Potřebujeme dofinancovat jeho nezdravotní činnosti, zejména odbornou psychologickou pomoc. Když nevyléčitelná nemoc vstoupí do života rodiny, potřebují podporu a pomoc nejen nemocní, ale i jejich rodiny, včetně malých dětí. Nechte se oslovit příběhy s dobrým koncem.

VYBERTE SI DÁREK, ABY LIDÉ V ZÁVĚRU ŽIVOTA MOHLI ZŮSTAT DOMA

Aby i lidé v akutní nouzi mohli zůstat doma

Charitní záchranná síť pomáhá udržet domov těm, kteří se nacházejí v akutní materiální nouzi. Mnohdy se jedná o matky samoživitelky, někdy i oběti domácího násilí. Pomáháme jim nové bydlení zajistit nebo stávající udržet, příp. pořídit základní vybavení bytu, pokud se najednou ocitnou bez ničeho na ulici. I oni a jejich děti, chtějí mít svůj domov a bezpečí. Přečtěte si, jak charitní záchranná síť pomáhá.

VYBERTE SI dárek, aby lidé v obtížné situaci mohli zůstat doma

Aby i lidé ve stáří mohli zůstat doma

Pečovatelská služba pomáhá seniorům a dalším lidem, kteří péči o sebe a svou domácnost už sami nezvládají. Přesto si přejí v důstojných podmínkách zůstat doma. Pečovatelky pomohou se stravou, hygienou, oblékáním a domácností. Ale pak je čeká ještě hora papírování. A to jim chceme usnadnit pořízením čteček čárových kódů. Zůstane jim tak víc času třeba na povídání s klienty a zvládnou obsloužit více seniorů, kteří tak budou moci zůstat doma.

VYBERTE si dárek, aby lidé ve stáří a nemoci mohli zůstat doma

Naši snahu, aby každý mohl zůstat doma, můžete kromě nákupu vánočních dárků a poukázek podpořit také finančním darem

Číslo účtu 185897781/0600 variabilní symbol 901901

Kód Donio 2021

Pokud si chcete zakoupit některý z dárků nebo dárkových poukázek, ale nákup přes počítač je pro vás příliš složitý, můžete se zastavit osobně v Půjčovně kompenzačních pomůcek v Tišnově, ul. Jungmannova 83, otevřeno v pondělí: 7:00 - 11:30, 12:30 - 17:00 a ve středu 7:00 - 11:30, 12:30 - 15:00 a nakoupit zde s platbou v hotovosti.

Jedním z dárků, které také nabízíme jsou starší knihy z naší charitní půdy vesměs po původních majitelkách domu. Mnohé z nich jsou zajímavé a ve velmi pěkném stavu, ideální kusy nejen pro milovníky beletrie, výtvarného umění, ale i pro sběratele. Seznamy knih najdete zde. Před nákupem si prosím konkrétní titul zarezervujte na vojtech.trmac@tisnov.charita.cz nebo tel. 735 749 746.

Chcete se zapojit věnováním dárků či poukázek nebo ještě jinou formou? Kontaktujte prosím našeho fundraisera. Podrobnější informace o formách podpory najdete také na stránce Podpořte nás.

Zakoupené dárky a dárkové poukazy je možné vyzvednout po předchozí dohodě v sídle správy Oblastní charity Tišnov, ul. Tyršova 391 nebo v Půjčovně kompenzačních pomůcek v Tišnově, ul. Jungmannova 83 nebo si je nechat zaslat poštou. Pokud chcete dárky či dárkové poukázky zaslat, uhraďte prosím poštovné prostřednictvím darovacího portálu zakoupením "dárku", který se jmenuje Poštovné (poslední v seznamu). Dárky a darovací poukázky od našich podporovatelů nelze vyzvednout přímo v jejich obchodech a provozovnách s výjimkou pivovaru Vorkloster, i ty je však třeba zakoupit předem na darovacím portálu.
Osobní převzetí v Tišnově je po předchozí domluvě možné na těchto místech a v těchto časech od 24.11.2021:
Správa Oblastní charity Tišnov, Tyršova 391 Tišnov, po-pá 7:00-15:30
Půjčovna kompenzačních pomůcek, Jungmannova 83 Tišnov, po 7:00-11:30 a 12:30-17:00, st 7:00-11:30 a 12:30-15:00
Kontaktujte nás pro domluvu převzetí: vojtech.trmac@tisnov.charita.cz nebo tel. 735 749 746.