Aby každý mohl zůstat doma

Zůstat doma i přes obtíže stáří, nemoci nebo finanční problémy je přirozenou touhou každého z nás. Známé prostředí, vlastní postel, obklopení osobními věcmi i blízkými lidmi nám dávají pocit bezpečí a domova. Pomáháme těm, kteří by bez pomoci zůstat doma nemohli. Pomozte i vy!

Vyřešte letos Vánoce u Charity a pomozte, aby každý mohl zůstat doma.

• vyberte si z více než 20 druhů dárků a dárkových poukázek
  • dejte letos svým blízkým dárek, který pomáhá, nebo udělejte radost sobě i těm, kteří na Vánoce být doma bez pomoci nemohou
  • cena dárku či poukázky poputuje bezezbytku na podporu služeb, které pomáhají lidem v obtížné situaci zůstat doma. Aby každý mohl zůstat doma.

KLIKNĚTE SEM A VYBERTE SI DÁREK, ABY KAŽDÝ MOHL ZŮSTAT DOMA

Aby i lidé v závěru života mohli zůstat doma

Domácí hospic Porta Vitae, pečuje o nevyléčitelně nemocné pacienty, aby i závěr života mohli strávit ve svém domácím prostředí. Potřebujeme dofinancovat jeho nezdravotní činnosti, zejména odbornou psychologickou pomoc. Když nevyléčitelná nemoc vstoupí do života rodiny, potřebují podporu a pomoc nejen nemocní, ale i jejich rodiny, včetně malých dětí. Nechte se oslovit příběhy s dobrým koncem.

VYBERTE SI DÁREK, ABY LIDÉ V ZÁVĚRU ŽIVOTA MOHLI ZŮSTAT DOMA

Aby i lidé v akutní nouzi mohli zůstat doma

Charitní záchranná síť pomáhá udržet domov těm, kteří se nacházejí v akutní materiální nouzi. Mnohdy se jedná o matky samoživitelky, někdy i oběti domácího násilí. Pomáháme jim nové bydlení zajistit nebo stávající udržet, příp. pořídit základní vybavení bytu, pokud se najednou ocitnou bez ničeho na ulici. I oni a jejich děti, chtějí mít svůj domov a bezpečí. Přečtěte si, jak charitní záchranná síť pomáhá.

VYBERTE SI dárek, aby lidé v obtížné situaci mohli zůstat doma

Aby i lidé ve stáří mohli zůstat doma

Pečovatelská služba pomáhá seniorům a dalším lidem, kteří péči o sebe a svou domácnost už sami nezvládají. Přesto si přejí v důstojných podmínkách zůstat doma. Pečovatelky pomohou se stravou, hygienou, oblékáním a domácností. Ale pak je čeká ještě hora papírování. A to jim chceme usnadnit pořízením čteček čárových kódů. Zůstane jim tak víc času třeba na povídání s klienty a zvládnou obsloužit více seniorů, kteří tak budou moci zůstat doma.

VYBERTE si dárek, aby lidé ve stáří a nemoci mohli zůstat doma

Naši snahu, aby každý mohl zůstat doma, můžete kromě nákupu vánočních dárků a poukázek podpořit také finančním darem

Číslo účtu 185897781/0600 variabilní symbol 901901

Kód Donio 2021

Pokud si chcete zakoupit některý z dárků nebo dárkových poukázek, ale nákup přes počítač je pro vás příliš složitý, můžete se zastavit osobně v Půjčovně kompenzačních pomůcek v Tišnově, ul. Jungmannova 83, otevřeno v pondělí: 7:00 - 11:30, 12:30 - 17:00 a ve středu 7:00 - 11:30, 12:30 - 15:00 a nakoupit zde s platbou v hotovosti.

Jedním z dárků, které také nabízíme jsou starší knihy z naší charitní půdy vesměs po původních majitelkách domu. Mnohé z nich jsou zajímavé a ve velmi pěkném stavu, ideální kusy nejen pro milovníky beletrie, výtvarného umění, ale i pro sběratele. Seznamy knih najdete zde. Před nákupem si prosím konkrétní titul zarezervujte na vojtech.trmac@tisnov.charita.cz nebo tel. 735 749 746.

Chcete se zapojit věnováním dárků či poukázek nebo ještě jinou formou? Kontaktujte prosím našeho fundraisera. Podrobnější informace o formách podpory najdete také na stránce Podpořte nás.

Zakoupené dárky a dárkové poukazy je možné vyzvednout po předchozí dohodě v sídle správy Oblastní charity Tišnov, ul. Tyršova 391 nebo si je nechat zaslat poštou. Pokud chcete dárky či dárkové poukázky zaslat, uhraďte prosím poštovné prostřednictvím darovacího portálu zakoupením "dárku", který se jmenuje Poštovné (poslední v seznamu). Dárky a darovací poukázky od našich podporovatelů nelze vyzvednout přímo v jejich obchodech a provozovnách s výjimkou pivovaru Vorkloster, i ty je však třeba zakoupit předem na darovacím portálu.
Osobní převzetí v Tišnově je po předchozí domluvě možné na těchto místech a v těchto časech od 24.11.2021:
Správa Oblastní charity Tišnov, Tyršova 391 Tišnov, po-pá 7:00-15:30 (naposledy 22.12.2021)
Svíčky, mýdla a lampičky také v Půjčovně kompenzačních pomůcek, Jungmannova 83 Tišnov, po 7:00-11:30 a 12:30-17:00, st 7:00-11:30 a 12:30-15:00 (naposledy 22.12.2021)
Kontaktujte nás pro domluvu převzetí: vojtech.trmac@tisnov.charita.cz nebo tel. 735 749 746.