Zábava i sportovní výkon: Týmy se opět utkaly na charitativním bowlingovém turnaji
19. března 2024 Články

Zábava i sportovní výkon: Týmy se opět utkaly na charitativním bowlingovém turnaji

Další ročník charitativního bowlingového turnaje je za námi. Ve dnech 13. a 14. března se v Xbowling centru v Tišnově sešly firemní týmy spolu s týmy z Chráněného bydlení, aby společně shodily nejednu kuželku pro dobrou věc - výtěžek z letošního startovného půjde na nákup zdravotnických pomůcek pro Domácí hospic Porta Vitae.

Už odpoledne, kolem 15. hodiny, začaly prostory restaurace Patro Pub zaplňovat soutěžní týmy. Na stolech je čekalo drobné občerstvení - všechny sladké i slané dobroty pro soutěžící připravili pracovníci tišnovské Charity. Po krátkém uvítání se odpoledne rozběhlo na plné obrátky. Na všechny účastníky čekala nejen samotná hra, ale jako vždy i doprovodný program. Polovina hráčů se ponořila do hodu koulí, zatímco druhá polovina si užívala kreativní výzvu, při níž soutěžící týmy skládaly básně, vymýšlely příběhy nebo tvořily zábavné koláže. Společné prezentování výsledků pak odhalilo, jaká kreativita se v našich účastnících skrývá. Ti nejlepší kreativci samozřejmě nezůstali bez zasloužené odměny. Po hodině se pak obě poloviny soutěžících vyměnily, aby si každý užil obě části programu. Během celého odpoledne mohly týmy využít také náš fotokoutek.

Večer pak vrcholil vyhlášením výsledků, při kterém jsme ocenili nejen nejlepšího hráče, ale i nejšetrnějšího účastníka, který svou hrou šetří kuželky i kuželkovou dráhu. S největším očekáváním jsme pak vyhlásili vítězný tým. Gratulace míří k vítězným týmům  - nejvíce bodů uhrály ve středu  "Mikrošrouby" a ve čtvrtek zabodovala "Cukrová parta" . Velké poděkování ale patří všem zúčastněným - děkujeme za úžasnou atmosféru, za fér hru i za smysl pro humor, díky kterému se odpoledne nese vždy v dobré náladě a v přátelské atmosféře. 

Rádi bychom poděkovali také našim sponzorům a skvělému Xbowling Tišnov, který nám bezplatně poskytl své prostory na oba dny akce.

Těšíme se na setkání při příštím ročníku!

Fotky z 1. dne komplet i ke stažení

Fotky z 2. dne komplet i ke stažení

Díla z naší kreativní výzvy najdete zde

Bowling 2024 (2)

2024 .