Víte, že nás můžete podpořit i nákupy na internetu?
23. listopadu 2020 Články

Víte, že nás můžete podpořit i nákupy na internetu?

Chystáte se nakupovat dárky na Vánoce, narozeniny nebo jen pořizujete novou věc do domácnosti?  Podpořit nás můžete i těmito nákupy. Stačí před každým nákupem navštívit www.givt.cz, tam si zvolit e shop, na kterém chcete nakupovat a zároveň organizaci, kterou svým nákupem chcete podpořit. Část peněz z vašich nákupů půjde na podporu naší organizace a vy přitom nezaplatíte nic navíc! Pokud si do svého prohlížeče přidáte i tzv. Pomocníka, upozorní vás vždy při návštěvě spřízněného e-shopu na možnost podpořit vybranou organizaci. Tak na nás zkuste při svých nákupech myslet. Nákupem tak uděláte dvojnásobnou radost.

GIVT je internetový projekt, který umožňuje přímou podporu neziskových organizací. Vy nakupujete a z každého nákupu na spřízněných e shopech (kterých je více než 1 200) je zaslána naší organizaci část peněz z vaší útraty. Částka, kterou za zboží zaplatíte, zůstává stejná - cena se nenavyšuje. Vy tak nakoupíte, jak jste zvyklí a naše organizace navíc získá příspěvek.   

Jak na to ?

1) Na svůj oblíbený e shop se můžete prokliknout přes portál givt.cz. Tam si jednoduše hned na úvodní stránce navolíte, na který e shop chcete jít a kterou organizaci chcete nákupem podpořit (je jich tam spousta a my budeme doufat, že podpoříte tu naši). Pak už jen kliknete na "Zahájit nákup" a jste přesměrováni na vámi zvolený e shop, kde probíhá váš nákup tak, jak jste zvyklí.   

2) Druhou možností je stáhnout si do prohlížeče jednoduché rozšíření od GIVTu - tzv. Pomocníka. Získáte ho zde: https://givt.cz/aplikace.  Instalace je velice jednoduchá - cca 3 kliknutí (v případě komplikací videonávod zde: https://youtu.be/-E8gCziAK6I).
Při vašich běžných nákupech na internetu se Pomocník  objeví na e-shopech, které s GIVT.cz spolupracují. V pravém rohu vám vyskočí okno GIVT, které vás upozorní, že můžete při nákupu zároveň podpořit některou organizaci. Zvolíte si kterou a rozhodnete se, zda chcete zůstat anonymní nebo vyplníte své údaje.