Preventivní opatření k zamezení šíření infekce COVID-19
16. března 2020 Články

Preventivní opatření k zamezení šíření infekce COVID-19

Z důvodu zabránění šíření infekce COVID 19 a v zájmu ochrany zdraví našich uživatelů a zaměstnanců od 17. 3. 2020 do odvolání dochází ke změnám v provozní době našich služeb. Změny v provozu jednotlivých služeb jsou uvedeny níže v článku a budou dle vývoje situace kolem šíření infekce upravovány. Děkujeme za pochopení.

Od 17.3. 2020 do odvolání dochází k:

• dočasnému přerušení provozu služby NZDM Klub Čas (ambulantní a terénní forma), pro uživatele jsou pracovníci k dispozici na telefonu, a e-mailu; kontakt: jana.boudna@tisnov.charita.cz  tel: 739 247 942
  • dočasnému přerušuní provozu ambulantní formy služby občanské poradenství Poradny Porta, pro uživatele zpracováváme jejich dotazy prostřednictvím telefonu a e-mailu; kontakt: eva.urbankova@tisnov.charita.cz  Tel: 731 453 275
  • dočasnému přerušení návštěv v zařízení Chráněné bydlení Skryje, pro rodiny našich klientů jsme k dispozici prostřednictvím e-mailu a telefonu; kontakt: hana.svobodova@tisnov.charita.cz Tel: 734 860 771
  • dočasnému ořerušení provozu ambulantní formy služby Sociální rehabilitace Skryje, pro uživatele a jejich rodiny zajišťujeme poradenství prostřednictvím e-mailu a telefonu; kontakt: hana.svobodova@tisnov.charita.cz Tel: 734 860 771
  • výraznému omezení otevírací doby Půjčovny kompenzačních pomůcek, výpůjčku v nezbytně nutných případech je nutné dojednávat předem telefonicky a k vyzvednutí budou po předchozí domluvě pouze v pondělí 14-16 hod  Tel:  737 220 081

Děkujeme za pochopení!