Pomozte nám s nákupem aut pro sestřičky domácí péče
20. července 2023 Články

Pomozte nám s nákupem aut pro sestřičky domácí péče

Přispějte na nákup aut pro sestřičky Domácí zdravotní péče a Domácího hospice Porta Vitae Oblastní charity Tišnov, aby lidé se zdravotními obtížemi nebo v závěru života nemuseli zbytečně do nemocnice, ale mohli zůstat doma se svými blízkými a se zajištěnou odbornou zdravotní péčí.

Pro firemní dary

Kontaktujte našeho fundraisera Mgr. Vojtěcha Trmače, chwDV1.4akzkTYUSabFx5f2938Es-Z29g, 735 749 746, pro domluvu ohledně darovací smlouvy. Pro firemní dary prosím pokud možno nevyužívejte platební bránu pro individuální dárce, ale dary zasílejte na náš charitní účet: 185897781/0600, variabilní symbol: vaše IČO

Pro dary individuálních dárců

Využijte darovací formulář níže nebo dar zašlete na číslo účtu 185897781/0600, variabilní symbol: 902912image30

Potvrzení o daru vám na požádání rád vystaví náš fundraiser Mgr. Vojtěch Trmač, chwDV1.4akzkTYUSabFx5f2938Es-Z29g, 735 749 746.

Sestřičky Domácí zdravotní péče pomáhají pacientům v jejich domácnostech, aby lidé se zdravotními obtížemi mohli zůstat doma a nemuseli, pokud to není nutné, zbytečně do nemocnic. Převazy, odběry krve, aplikace injekcí, péče o katetry a porty, to vše zvládnou sestry v domácnostech klientů. I ti, kterým zdravotní stav neumožňuje navštěvovat pravidelně svého praktického nebo jiného odborného lékaře, mohou zůstat doma se svými blízkými se zajištěnou zdravotní péčí a léčbou.

Vedle toho Domácí hospic Porta Vitae zajišťuje podporu nevyléčitelně nemocným lidem v závěru života. Zahrnuje jak zdravotní péči sester a lékaře, tak i pomoc psychologa či sociální pracovnice, aby se pacient i celá jeho rodina mohli lépe vyrovnat s náročnou životní situací. Domácí hospic Porta Vitae poskytuje službu na Tišnovsku a Kuřimsku non-stop.

Naše sestřičky domácí zdravotní a hospicové péče najezdí denně desítky kilometrů po cestách i do těch nejzapadlejších vesniček na Tišnovsku a Kuřimsku. Proto potřebují spolehlivá auta, která je vždy dopraví do cíle. Náš vozový park však každým rokem neúprosně stárne. Nákup nových aut se tak pro nás stal nezbytností. Chceme proto pořídit 1 automobil pro Domácí zdravotní péči a 1 automobil pro Domácí hospic Porta Vitae, aby každý i přes své zdravotní obtíže nebo i v závěru života mohl zůstat doma. Budeme rádi za každý dar, který nám pomůže tohoto cíle dosáhnout. Prosíme podpořte svým darem naše úsilí o zajištění domácí péče na Tišnovsku a Kuřimsku, bez vás to sami nezvládneme.

Více o Domácí zdravotní péči:

Více o Domácím hospici Porta Vitae:

Děkujeme našim dárcům:

Nadace Divoké husy