31. března 2015 Články

Oblastní charita Tišnov nezapomíná na své koledníky

Alžběta se stala výherkyní mobilního telefonu. Při předávání mobilního telefonu ve farním kostele sv. Kunhuty v Nedvědici poblahopřál šťastné výherkyni nejen P. Zdeněk Chylík, ale také svým potleskem i všichni přítomní.

Oblastní charita Tišnov nezapomíná na své koledníky

Začátkem ledna proběhla Tříkrálová sbírka, ale ani s přicházejícím jarem nezapomíná charita na své koledníky, kteří v mrazivém počasí zavítali do našich domovů s tříkrálovým poselstvím. Klepou
na naše dveře za zvuku písně My tři králové jdeme k vám...

Tuto píseň mnohokrát zazpívala i Alžběta z Býšovce, která koledovala s maminkou a svými sourozenci v obci Býšovec a Smrček.  Alžběta se stala výherkyní mobilního telefonu Samsung Gallaxy Young při losování, které probíhalo na OCH Tišnov. Charita je tak velmi potěšena, že mohla ještě i nyní udělat radost svým koledníkům.

Při předávání mobilního telefonu ve farním kostele sv. Kunhuty v Nedvědici poblahopřál šťastné výherkyni nejen P. Zdeněk Chylík, ale také svým potleskem i všichni přítomní. A snad největší radost měli sourozenci Alžbětky, která je z nich nejstarší.

I nás velmi těší, že jsme mohli udělat radost Alžbětce a celé rodině a potěšit tak alespoň někoho z velkého množství našich koledníků. Poděkovat za jejich námahu a obětavost.

Proto chceme ještě jednou poděkovat Vám všem za Vaši ochotu, protože bez ní, by charita nemohla dále pomáhat potřebným. Velké díky Vám.