Den Charity oslavíme na Svatováclavských hodech
18. srpna 2022 Články

Den Charity oslavíme na Svatováclavských hodech

V rámci  programu Svatováclavských hodů, které tentokrát proběhnou už 17. září, oslavíme Den Charity a zároveň i krásné výročí 100 let činnosti Charity Česká republika. Dopoledne se potkáme na Jarmarku neziskovek a na odpoledne je pro vás připraveno několik rukodělných stánků, na kterých si můžete vyrobit dárek pro někoho blízkého, osamělého nebo pro klienty našich služeb.

S tišnovskou Charitou se na Svatováclavských hodech můžete setkat hned dvakrát. V dopoledních hodinách budeme společně s ostatními tišnovskými neziskovkami představovat svou činnost na Jarmarku neziskovek a odpoledne potom společně s vámi oslavíme Den Charity na rukodělných stáncích, kde si můžete něco pěkného vyrobit.
Myšlenkou je darovat vlastnoručně vyrobený dárek někomu blízkému, na kterého jsme poslední dobou třeba neměli tolik času, kolik bychom si přáli a kolik by si zasloužil. Věnovat svůj výrobek ale můžete třeba i osamělému sousedovi, nebo ho nechat na stánku pro klienty našich charitních služeb. Dárky z loňských ročníků naše klienty velmi potěšily.

♥ Pokud vás dárek vyrobený na našich stáncích přivede k vašim blízkým nebo osamělým lidem a potěší je, pak je to ten nejlepší způsob, jak oslavit Den Charity.

DEN CHARITY