Zdravotní sestra pro domácí hospicovou péči HPP

Místo výkonu: Tišnov
Nástup: dle dohody
Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: Mgr. Jana Křížová

o Oblastní charita Tišnov

Oblastní charita Tišnov

vypisuje výběrové řízení na pozici

zdravotní sestra pro Domácí hospicovou péči Oblastní charity Tišnov

Domácí hospic v Tišnově přijme zdravotní sestru

Do týmu nově vzniklého domácího hospice v Tišnově hledáme zdravotní sestru na zkrácený úvazek s výhledem úvazku na HPP dle rozvoje této služby. Pracujeme v týmovém seskupení lékař, paliativní sestra, psycholog, sociální pracovník a duchovní.

Od doby působení, tj. 1.11.2018 jsme posloužili nevyléčitelně nemocným lidem v jejich domácím prostředí až do konce jejich života. Máme nastavené pravidelné týmové setkávání, služby lékařů a vzájemnou komunikaci, rovněž pozitivní odezvu na Tišnovsku.

Do budoucna bychom si přáli rozšířit náš tým o zdravotní sestru, která má zájem o problematiku paliativní péče, doprovázení nevyléčitelně nemocných a v této službě vnímá smysluplnost. V týmu domácího hospice můžeme nabídnout přátelskou atmosféru, možnost sdílení, práce pod supervizí, podporu duchovního. Nabízíme rovněž i zaškolení či stáž v některém domácím hospici (Rajhrad, Brno), průběžná školení a semináře s problematickou paliativní péče jsou samozřejmostí.

U profese paliativní sestry požadujeme minimálně středoškolské zdravotnické vzdělání, případně specializační studium výhodou, praxi u lůžka minimálně 2 let, zodpovědnost, spolehlivost a schopnost jak samostatné, tak i týmové práce. Podmínkou je aktivní řízení vozidla, skup. B a trestní bezúhonnost.

Pokud Vás láká profese zdravotní sestry v nově vzniklém týmu domácího hospice či máte zájem o oblast paliativní péče či zatím jen stáž, rádi Vás přivítáme u nás v Tišnově na adrese Tyršova 391.

Nutnou podmínkou k zařazení do výběrového řízení je zaslání strukturovaného životopisu, motivačního dopisu (rozsah max. A4) a kopii dokladu o relevantním vzdělání na adresu: Oblastní charita Tišnov, Ráboňova 116, 666 01 Tišnov nebo na e-mail: tisnov@tisnov.charita.cz.

Vybraní uchazeči budou kontaktováni e-mailem nebo telefonicky, aby se dostavili k osobnímu pohovoru.

Nástup dle dohody.

Informace a dotazy: