Klub Čas Tišnov

tischarita-00035

Posláním Klubu Čas Tišnov je poskytnout mladým lidem ve věku od 9 do 26 let, kteří se ocitli v konfliktní společenské situaci, zažívají obtížnou životní událost nebo omezující životní podmínky, odbornou pomoc, podporu a zázemí, přispět k jejich osobnímu rozvoji a pomáhat jim při hledání místa ve společnosti.

Obecným cílem Klubu Čas Tišnov je prostřednictvím poskytování bezpečného prostoru, poradenství, volnočasových a preventivních aktivit zlepšit kvalitu života cílové skupiny, přispět k jejich osobnímu rozvoji a pomáhat při hledání místa ve společnosti. Specifické cíle k nahlédnutí ZDE.

• Forma poskytované služby

Služba je poskytována ve dvou formách.
    Ambulantní forma
    probíhá v prostorách zařízení (nízkoprahový klub Tišnov a Lomnice).
    Terénní forma probíhá na ulici a v přirozeném prostředí cílové skupiny (streetwork).

Provozní doba služby

Doba poskytování služby:

TIŠNOV- AMBULANTNÍ FORMA, Ráboňova 116, 666 01

• úterý: 12:30 – 19:00 hodin
  • středa: 12:30 – 18:00 hodin
  • čtvrtek: 12:30 – 19:00 hodin
  • pátek: 14:00 – 19:00 hodin

LOMNICE - nám. Palackého 16, 679 23

• pondělí: 12:30 – 17:30 hodin
  • úterý: 12:30 – 17:30 hodin
  • čtvrtek: 12:30 – 17:30 hodin

Terénní forma (streetwork) je poskytována v Tišnově pravidelně vždy ve středu a v pondělí od 11:00 do 15:00
hodin. Mimo to je poskytována i nepravidelně v ostatní dny (např. akce s klienty mimo klub, výjezdní
akce s klienty, atd.) Některé aktivity probíhají také o víkendu (např. pobytové akce). Služba je poskytována celoročně.

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Čas Tišnov
Ráboňova 116, Tišnov

2D97CA5B-A310-47D2-A629-8393F2514443Mgr. Jana Jarošová, DiS.
vedoucí služby

mobil: 739 247 942

email: jana.jarosova@tisnov.charita.cz

Podporují nás

Chcete-li podpořit NZDM Klub Čas, můžete zaslat finanční dar na účet: 185897781/0600  - pro naši službu prosím uveďte VS: 905 .  Děkujeme.

Pokud si přejete vystavit potvrzení o daru či darovací smlouvu, prosím kontaktujte našeho fundraisera.

„Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Čas je spolufinancováno Jihomoravským krajem.“
„Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Čas je realizováno za finanční podpory města Tišnova.“
„Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Čas je realizováno za finanční podpory městyse Lomnice.“

logo TišnovLogotyp_jihomoravsky_kraj_RGBImage Lomnice

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Čas je spolufinancováno Evropskou unií v rámci projektu "Rozšíření služeb Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež a odborného sociálního poradenství"

Logo OPZ barevné (9) (2)EU Klub+Poradna-page-001

Naše služby by nemohly fungovat i bez podory ostatních dárců. Podívejte se, kdo to je.