Žehnání aut Pečovatelské služby bylo zároveň poděkováním našim dárcům
11. června 2021 Články

Žehnání aut Pečovatelské služby bylo zároveň poděkováním našim dárcům

Ve středu 9. června jsme se sešli u milé akce žehnání aut Pečovatelské služby, kterou jsme spojili s poděkováním našim dárcům. Pan děkan P. Josef Rybecký při odpoledním setkání za účasti dárců i pracovníků tišnovské Charity požehnal 2 nové automobily Pečovatelské služby. Pak už na všechny čekalo malé pohoštění, které naše pečovatelky přichystaly pro naše dárce jako výraz díků.  
Všem společnostem i individuálním dárcům děkujeme za podporu, která nám významným způsobem usnadňuje poskytování péče potřebným v našem regionu. 

Požehnán byl nejprve vůz Dacia Dokker s větším nákladním prostorem, které slouží zejména pro rozvoz obědů pro zdravotně znevýhodněné v našem regionu. Peníze na nákup tohoto auta jsme získali při loňské sbírce, do které se zapojilo mnoho individuálních dárců i firem, z větších dárců se jednalo o firmy Vodička, a.s., GACC spol. s r.o., Mouka Tišnov, s.r.o., Pneuservis Trojánek, Siemens Electric Machines s.r.o., Steinhauser, s.r.o., Mertastav s.r.o. a další, kteří si nepřáli být jmenováni.  Zástupci některých z těchto firem se naší slavnosti také zúčastnili. Všem velkorysým i drobným dárcům děkujeme. 

Dále byl požehnán vůz Renault Clio, který jsme zakoupili v letošním roce, díky mimořádnému daru společnosti Vodička, a.s., která sama poskytla celou částku potřebnou k zakoupení tohoto vozu. V letošním roce se podařilo rozšířit Pečovatelskou službu o dva nové úvazky a opět tím zvýšit dostupnost této velice žádané a vytížené služby, takže další automobil nám přišel velice vhod. Opakované podpory společnosti Vodička, a.s. si velmi vážíme a za celý kolektiv Pečovatelské služby ze srdce panu Vodičkovi děkujeme.  

Fotogalerie z žehnání aut pro Pečovatelskou službu