Hlasujte pro projekt, který zaplatí obědy dětem z rodin v nouzi
16. června 2021 Články

Hlasujte pro projekt, který zaplatí obědy dětem z rodin v nouzi

Covidová epidemie uvrhla mnoho rodin, samoživitelů a samoživitelek do finančních obtíží, u některých tak závažných, že se finanční problémy odráží i na jejich dětech. Nedopusťme, aby měly jejich děti hlad a trpěly posměchem či šikanou. Pomozme jim zajistit pravidelnou stravu úhradou jejich školních obědů. Hlasujte pro náš projekt v obchodním domě Tesco v Tišnově a v Boskovicích.

Chceme poskytnout min. 500 školních obědů dětem z rodin v nouzi. Jejich rodičům, případně pěstounům, chceme umožnit zahájení hledání dlouhodobého řešení a cesty z nouze poskytnutím finančního a dalšího poradenství. 

Jak hlasovat?

Od 14. 6.  do 11. 7. 2021 obdržíte za váš nákup v OD Tesco v Tišnově a Boskovicích žeton, který můžete vhodit do hlasovacích boxů umístěných za pokladnami. Vítězný projekt získá prostředky na realizaci svého záměru. Podpořte děti v nouzi a hlasujte pro 500 školních obědů. 

S rodinami v nouzi pracujeme dlouhodobě v naší občansko právní Poradně Porta. Poskytujeme základní sociální i právní poradenství v obtížných životních situacích, kterými si samoživitelé (ale často i úplné rodiny) procházejí. Pomáháme se sepisováním slmluv, řešíme výživné i případné dluhy. Pokud chcete podpořit Poradnu Porta, můžete tak učinit zasláním finančního příspěvku na účet č. 185897781/0600. Děkujeme.

Projekt je podpořen Nadací rozvoje občanské společnosti z programu Vy rozhodujete, my pomáháme

logo-nadační-fond-tesco

tesco vy rozhodujete my pomahame

NROS_CMYK_logo