Další ročník charitativního bowlingu proběhne už 17. března
24. ledna 2022 Články

Další ročník charitativního bowlingu proběhne už 17. března

Po roční odmlce, způsobené koronavirovou pandemií, jsou přípravy na tradiční charitativní bowling opět v plném proudu. Pevně věříme, že 17. března už nebude po omikronu ani vidu ani slechu a v rámci charitativního odpoledne budeme moci společně srazit nejednu kuželku v drahách X Bowling centra v Tišnově. Hlásit své týmy můžete až do 10. března 2022, ale kapacita turnaje je omezena. Nemusíte být profesionálové, ale určitě srdcaři, celá částka startovného za váš tým totiž podpoří činnost Oblastní charity Tišnov.

Pro přihlášení na charitativní bowling prosím využijte přihlašovací formulář ZDE

Kdo se může zúčastnit?

Jakékoli týmy 3-6 osob, firemní kolektivy, zástupci spolků, party kamarádů apod., kteří se zavčas přihlásí a uhradí startovné. Kapacita turnaje je 12 týmů (2 hry po 6 týmech).

Jak je to se startovným?

Charitativní startovné je stanoveno ve výši minimálně 2500 Kč za jeden tým. Celá výše startovného jde na podporu činnosti Oblastní charity Tišnov. Lze přispět i vyšší částkou. Na startovné vystavujeme darovací smlouvy.

Jak to bude probíhat? 

Účastníci turnaje budou rozděleni na 2 poloviny, jedna polovina = 6 týmů hraje bowling, druhá polovina má v sousední restauraci Patro Pub doprovodný program. Zajištěno je drobné občerstvení, další je možno dokoupit přímo v restauraci. Na vítěze turnaje čekají odměny od lokálních sponzorů turnaje. 

Kde se akce koná?

Děkujeme společnosti XBowling Tišnov a restauraci Patro Pub za poskytnutí jejich prostor na adrese Nádražní 1917 v Tišnově. Bowling i restaurace se nacházejí v prvním patře budovy nad supermarketem Albert u tišnovského nádraží. Bezplatné parkování je možné na nedalekém parkovišti u nádraží, případně na odstavném parkovišti při ulici Na Loukách.

A co covidová opatření?

Akci samozřejmě uzpůsobíme aktuálně platným opatřením. Zda budou v době konání turnaje povinné respirátory, očkování či test, nyní nevíme, ale věříme, že akce se bude moci uskutečnit a jsme připraveni vše přizpůsobit tomu, aby mohla proběhnout. Podrobnější informace poskytneme v březnu. 

Další dotazy

Jakékoli další dotazy můžete směřovat na fundraisera Vojtěcha Trmače, tel. 735 749 746, chwDV1.4akzkTYUSabFx5f2938Es-Z29g

Aktuálně přihlášeno: 9 týmů
Zbývající kapacita: 3 týmy

Charitativní bowling